Hundra nedslag i Mölndal

Utgivning i december 2021

Hundra nedslag i Mölndal

2022 är det hundra år sedan Mölndals stad bildades. Fira jubileet genom ett hundra inspirerande nedslag runt om i Mölndal – från välkända landmärken som Mölndalsfallen till udda platser som stolletornet. Du får träffa den ilskna tjädern, läsa historien om Sveriges största exportsuccé och följa med på skattjakt. 

Njut av Mikael Svenssons vackra bilder och Kristina Svenssons underhållande anekdoter. Boken kommer fördjupa och förändra din bild av Mölndal – samt ge dig uppslag till egna utflykter. 

Om författarna

Mikael Svensson har fotograferat Mölndals natur och näringsliv i större delen av sitt liv. Hans bilder finns i många magasin samt i böcker om allt från Mölndalsån till Luleälven via Delsjön. Kristina Svensson har med Mölndal som bas skrivit flera böcker med strövtåg och smultronställen i södra Frankrike, längs riksväg 40 och i Funäsfjällen. 

Det gemensamma efternamnet till trots är Mikael och Kristina inte släkt. Hade faktiskt inte ens träffats förrän en bra bit in i bokprojektet.

Förbeställ den till specialpris

Boken kommer ut i december 2021 i god tid före jul. Den kommer då kosta 300 kr. Men om du beställer den senast september så får du den för 250 kronor. Beställ via formuläret hos Mikael eller mejla.

Event och aktiviteter på Facebooksidan

Boken har fått en Facebooksida. Där kan det dyka upp inbjudningar till event.

Using Format