Välkommen till Mölndalsbilder

Lokala bilder av högsta kvalitet

Molndalsbilder.com är platsen där företag, privatpersoner, föreningar eller kommunen hittar vackra, stämningsfulla och grafiskt starka bilder från Mölndals alla hörn. Bilderna är från vårt centrum, naturreservat, sjöar, slott, byggnader och trädgårdar.


Försäljning av arkivbilder

Vill ni ha snygga bilder att visa upp på er hemsida, i en katalog eller tidning? Om bilden inte redan finns i mitt bildarkiv - låt mig hjälpa er att ta de bilder ni vill ha.


Utsmyckning med Mölndalsmotiv

Vill ni ha en vacker bild på en vägg i hemmet eller till kontoret? Jag kan erbjuda er ett stort utbud av bilder både till utsmyckning av hemmet och till kontoret. 

Om Molndalsbilder.com

Bakom molndalsbilder.com står fotograf Mikael Svensson. Mikael är född och uppvuxen i Mölndal.  Här har han naturen runt knuten och behöver inte bege sig långt bort för att hitta de rena, enkla och grafiska motiven som han söker. Mycket handlar om tid, till slut kommer det där perfekta ljuset, det önskade ögonblicket. Det är inte turen eller slumpen som avgör, utan hängivenheten.


Vill ni ha ett prisexempel eller en offert? Ta kontakt med mig!

 

Ny bok om Mölndal under arbete

Hundra nedslag i Mölndal

2022 är det hundra år sedan Mölndals stad bildades.Fira jubileet genom etthundra inspirerande nedslag runt om i Mölndal – från välkända landmärken som Mölndalsfallen till udda platser som stolletornet. Du får träffa den ilskna tjädern, läsa historien om Sveriges största exportsuccé och följa med på skattjakt. 


Njut av Mikael Svenssons vackra bilder och Kristina Svenssons underhållande anekdoter. Boken kommer fördjupa och förändra din bild av Mölndal – samt ge dig uppslag till egna utflykter. 


Om författarna

Mikael Svensson har fotograferat Mölndals natur och näringsliv i större delen av sitt liv. Hans bilder finns i många magasin samt i böcker om allt från Mölndalsån till Luleälven via Delsjön. Kristina Svensson har med Mölndal som bas skrivit flera böcker med strövtåg och smultronställen i södra Frankrike, längs riksväg 40 och i Funäsfjällen. 

Det gemensamma efternamnet till trots är Mikael och Kristina inte släkt. Hade faktiskt inte ens träffats förrän en bra bit in i bokprojektet


Förbeställ den till specialpris

Boken kommer ut i december 2021 i god tid före jul. Den kommer då kosta 300 kr. Men om du beställer den senast september så får du den för 250 kronor. Beställ via formuläret hos Mikael eller mejla.


Event och aktiviteter på Facebooksidan

Boken har fått en Facebooksida. Där kan det dyka upp inbjudningar till event. 

Bilder från Mölndals alla hörn

Klicka på en geografisk plats eller annan kategori för att se smakprov på bilder. Tveka inte att ta kontakt med mig om ni hittar något av intresse. 

Nyheter

Röster från Mölndal
Tio kulturutövare får tillfälligt stipendium
Omnämnd i Mölndalsposten
Utsmyckning hos BRF Rosendahl
Using Format